Restoran Šuman

Dobrodošli u Restoran Šuman, obiteljski dragulj u srcu Zagreba. Otvoren je početkom 1990-ih godina s jednostavnim, ali omiljenim jelima koji su osvojili srca naših dragih gostiju. Iako smo počeli skromno, uvijek smo se ponosili stvaranjem tople i ugodne atmosfere za sve koji nas posjete.

Smješteni u mirnom, zapadnom dijelu grada, nudimo svakodnevno širok izbor vrhunskih domaćih jela pripremljenih od svježih sastojaka po vrlo pristupačnim cijenama. Naš jelovnik obuhvaća savršeni spoj zdravih obroka koji će zadovoljiti svačiji ukus. 

Za one koji su u žurbi, ali ne žele gubiti na kvaliteti obroka, nudimo svakodnevni izbor gotovih jela koja će vas osvojiti svojim tradicionalnim okusima i kvalitetom. Kada želite pobjeći od gradske gužve i užurbane svakodnevnice, naše ljubazno i profesionalno osoblje stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pružili vrhunsku uslugu i udovoljili svim vašim željama.

Zahvaljujući trudu našeg osoblja i povratnim informacijama naših zadovoljnih gostiju, kao i izvrsnom omjeru cijene i kvalitete, ponosno smo postali jedan od najboljih tradicionalnih restorana sa domaćom hranom u Zagrebu.

Vaša sreća i zadovoljstvo su naša najveća nagrada, te s ponosom ističemo da je naša kvaliteta i usluga garancija da ćete se uvijek rado vraćati.

Obitelj Šuman